Δώνης: «Παραπάνω από τις δυνάμεις μας»

Ο Γιώργο Δώνης υπογράμμισε πως η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις της κυπριακής ομάδας και πως οι παίκτες του κρατούν τα θετικά.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/09/2017 • 09:28
Ο Γιώργος Δώνης
  • shares
Ο Γιώργο Δώνης υπογράμμισε πως η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις της κυπριακής ομάδας και πως οι παίκτες του κρατούν τα θετικά. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν μια ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, ώστε να πάρουν εμπειρίες.

Αρχικά, ο Δώνης δήλωσε: «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ξέραμε το βαθμό δυσκολίας από την αρχή, είναι μια σημαντική εμπειρία. Όταν είναι κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορούν να σε δυναμώσουν και να σου δώσουν μόνο θετικά στοιχεία».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: «Ήταν όπως το περίμενα είχαμε την οργάνωσή μας κλείσαμε σωστά τους χώρους. Πιστεύω μπορούσαμε να αποφύγουμε το γκολ που το δεχθήκαμε κάπως εύκολα. Από τα νέα μας τα παιδιά περιμέναμε περισσότερα πράγματα, θεωρώ ότι τα νέα παιδιά όπως ο Ζαχίντ ο Σαλάι και ο Βούρος μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα ωστόσο σήμερα τους έλειπε η αυτοπεποίθηση, είχαν και άγχος... Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα γίνουμε πιο δυνατοί, μπορεί να κουράζονται αλλά γίνονται καλύτεροι και μαζί τους και η ομάδα, κοιτάμε να παλέψουμε τα παιχνίδια που θα ειδικά στην έδρα μας θα είναι εντελώς διαφορετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/05/2018 • 08:00

Τελικοί για τη δόξα, για την τιμή κι όχι μόνον!

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντοτε μια ξεχωριστή υπόθεση. Η Ρεάλ ως πολυνίκης του θεσμού δείχνει μια ομάδα ικανή πάντα να το κατακτήσει ενώ η Λίβερπουλ έδειξε μεγαλύτερη σταθερότητα φέτος στη διοργάνωση. Ανοιχτός για κάθε αποτέλεσμα ο "τελικός" ανόδου για την Τσάμπιονσιπ

loading the player...

09/05/2018 • 16:07