Χαρτοπόλεμος ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

06/12/2010 • 16:27
Χαρτοπόλεμος ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
  • shares
 Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 επιλέγει να μη μπει σε διαδικασία αντιπαράθεσης γεγονότων για να διαψεύσει τις αμέτρητες αναλήθειες που καταγράφονται στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αφήνει την εικόνα των 16.000 φίλων της που βρέθηκαν στο AEL FC ARENA να μιλήσει από μόνη της για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που η ομάδα μας πρεσβεύει και επί χρόνια υποστηρίζει -με πράξεις και όχι λόγια- στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένο πως τα 5 μεμονωμένα άτομα που βρέθηκαν στον χώρο στάθμευσης των λεωφορείων (όχι στους χώρους των αποδυτηρίων και φυσικά χωρίς οποιαδήποτε εντολή ή άδεια της ΠΑΕ) δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των φίλων της ομάδας μας, τους οποίους έτσι κι αλλιώς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει.
 Ευτυχώς που υπάρχουν και τα «χάι-λάιτς» του συνδρομητικού καναλιού για να αντιληφθεί όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη τι εννοεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν κάνει λόγο για «αγωνιστική γύμνια» και «άσχημη εικόνα» της ομάδας μας».
Στο τέλος η ανακοίνωση απευθ΄νεται στον κόσμο της ομάδας, καθώς λέει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, τέλος, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους 16.000 φίλους της για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο AEL FC ARENA, αλλά και για τη στήριξή τους στην ομάδας μας και ταυτόχρονα να δεσμευτεί ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου πολύ σύντομα τα αποτελέσματα να είναι ανάλογα και της αγωνιστικής της παρουσίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
27/05/2018 • 07:34

Ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο που κοστίζει πολλά.. γκολ (video)

H Γκενκ νίκησε δύο φορές φέτος την Βάρεγκεμ στην κανονική περίοδο. Είναι το φαβορί στον αποψινό τελικό ο οποίος χαρίζει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης περιόδου. Το αουτσάϊντερ καλείται να απαντήσει στην ίδια ποδοσφαιρική λογική

loading the player...

09/05/2018 • 16:07